HappyHome.al Agjensi Imobiliare Tirane, Agjente Imobiliar Tirane, Ndermjetesues Pronash te patundshme Ndermjetesues profesioniste per pasurite e paluajtshme

HappyHome.al Agjensi Imobiliare Tirane, Agjente Imobiliar Tirane, Ndermjetesues Pronash te patundshme Ndermjetesues profesioniste per pasurite e paluajtshme

Happy Home Real Estate eshte Agjensi e specializuar per te ushtruar aktivitetin e saj ne fushat e ndermjetesimit te pronave te paluajtshme. Happy Home garanton edhe ndermjetesim jashte Shqiperie me prona te paluajtshme ne vende te ndryshme te botes, afron investitore te huaj duke promovuar vendin tone si dhe kryen transaksione te trualleve dhe objekteve ne Shqiperi.

Agjensia jone mundeson:

  • Shit/Blerje Apartamente, Dyqane, Komerciale, Trualle, Hotele, Vila, Magazina, etj.
  • Dhenie/Marrje me Qira Apartamente, Dyqane, Komerciale, Trualle, Hotele, Vila, Magazina, etj.

Prane nesh do te gjeni jo vetem profesionalizem ne fushen imobiliare por edhe perkushtim, besueshmeri dhe zgjidhje per pronen tuaj. Tek ne do te gjeni suportin maksimal ne te gjitha proceset jo vetem ate te negocimit por edhe te finalizimit te nje transaksioni.
Stafi yne i specializuar dhe i trajnuar ju garanton cilesi, korrektesi, dashamiresi.

Nje tjeter pike e forte e Happy Home.

Ndermjetesimi per punesim ne vendin me te kerkuar te momentit ne Gjermani.
Ne realizojme nje pakete te plote te kesaj procedure duke filluar nga :

  • Realizimi i nje Cv ne menyre profesionale.
  • Kurs gjuhe profesionale.
  • Realizimi i dokumentacioneve.
  • Akomodim ne Apartament apo Vile ne Shtetin Gjerman.
  • Kontrata e punesimit.

Ky process vjen per ju me profesionalizem dhe vertetesi nga stafi yne Shqipetar dhe ai Gjerman ne nje zyre mjaft profesionale. Tek ne do te gjeni nje familje dhe nje pune te pa pertuar.

Moto jone: Sfide, Adrenaline, Fitore.

Agjentet

Armilda Zeneli

Armilda Zeneli Founder & CEO , HappyHome.al

Shiko Profilin
Brikena Voci

Brikena Voci Agent , HappyHome.al

Shiko Profilin
Ervin Demi

Ervin Demi Agent , HappyHome.al

Shiko Profilin

HappyHome.al Agjensi Imobiliare Tirane, Agjente Imobiliar Tirane, Ndermjetesues Pronash te patundshme Ndermjetesues profesioniste per pasurite e paluajtshme

HappyHome.al Agjensi Imobiliare Tirane, Agjente Imobiliar Tirane, Ndermjetesues Pronash te patundshme Ndermjetesues profesioniste per pasurite e paluajtshme

Rreth Nesh Agjensi Imobiliar Tirane, Ndermjetesues Pronash te patundshme - HappyHome.al

Rreth Nesh

HappyHome.al Agjensi Imobiliare Tirane, Agjente Imobiliar Tirane, Ndermjetesues Pronash te patundshme Ndermjetesues profesioniste per pasurite e paluajtshme

Happy Home Real Estate eshte Agjensi e specializuar per te ushtruar aktivitetin e saj ne fushat e ndermjetesimit te pronave te paluajtshme. Happy Home garanton edhe ndermjetesim jashte Shqiperie me prona te paluajtshme ne vende te ndryshme te botes, afron investitore te huaj duke promovuar vendin tone si dhe kryen transaksione te trualleve dhe objekteve ne Shqiperi.

Agjensia jone mundeson:

  • Shit/Blerje Apartamente, Dyqane, Komerciale, Trualle, Hotele, Vila, Magazina, etj.
  • Dhenie/Marrje me Qira Apartamente, Dyqane, Komerciale, Trualle, Hotele, Vila, Magazina, etj.

Prane nesh do te gjeni jo vetem profesionalizem ne fushen imobiliare por edhe perkushtim, besueshmeri dhe zgjidhje per pronen tuaj. Tek ne do te gjeni suportin maksimal ne te gjitha proceset jo vetem ate te negocimit por edhe te finalizimit te nje transaksioni.
Stafi yne i specializuar dhe i trajnuar ju garanton cilesi, korrektesi, dashamiresi.HappyHome.al Agjensi Imobiliare Tirane, Agjente Imobiliar Tirane, Ndermjetesues Pronash te patundshme Ndermjetesues profesioniste per pasurite e paluajtshme HappyHome.al | Real Estate Agency in Tirana Albania, Properties for Sale, Properties for Rent, Houses, Apartments, Villas, Commercial Properties, Lands